Probuďte se!

Probuďte se!

Anotace: ...vzkázal těm, kteří porozumí...

...A pak přehodnotil své myšlenky,
Názory,
Celý svůj život.

….A změnil se.

Otázkou zůstává,
či k dobrému
Nebo zlému

Jisté však je,
že když umíral,
litoval

Litoval času,
který strávil
nad tak nepodstatnými věcmi.

Kdyby mohl, všechno by to vrátil.

Ale on se utěšoval,
Utěšoval se myšlenkou,
že i když procitl pozdě,
tak opravdu procitl.

Umíral sice s nečistým svědomím,
ale s duší lehkou
a veselou.

Čekal ho totiž nový
a snad i hezký život.

A Vám před smrtí,
Napsal jasný vzkaz:

„ Probuďte se, dřív než bude pozdě!“
Autor Michelle.cz, 25.02.2005
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí