NOCIRÁNO

NOCIRÁNO

Anotace: ...

Zalehni ke spánku moje vílo ospalá
tam kde se hvězdy noří do stínů
na pryčnách z vánku Tvá postel troufalá
Ti skýtá sněžný polštář a mračnou peřinu

Zatáhni závěsy, ať už taky můžu spát
mákem mne posypej a zhasni celý svět
až ranním ptákům budem' chtít křídla utrhat
tak si jen sáhnu do nebe a přitáhnu Tě zpět..
Autor Herbit, 07.07.2012
Přečteno 412x
Tipy 3
Poslední tipující: Robin Marnolli, Kirsten
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkný text:-)
RM.

27.12.2012 13:44:07 | Robin Marnolli

!! nádherná...

27.10.2012 03:54:50 | Kirsten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí