Blues údolí pod " Skotem"

Blues údolí pod " Skotem"

Anotace: 2012

Sbírka: Návrat

Odrazy světa, pocity,
kostely, mosty, říční pasti.
Bál jsem se tolikrát
tmy
však příště měl bych být
nebojácný chuligán.
Možná i útěkem
spasit svoji duši
Tělo Pohyby
napříč dny

Ta co mě čeká,
řeka plyne Slyším hukot vod
po smáčení Stromů Písků
radovat se z pár halířů
každoděnní úsvit znát.

Jaro zrádce Léto snář
podzim mlžný, zima vůdce dál.

Kdysi dno oceánu
teď zdravím ťukotem
Srdce Dechu Myšlenek.
Autor Jan Václav Znojemský, 07.07.2012
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí