...kolotoč...

...kolotoč...

Anotace: ..

tvá touha uvízla v hluboké jeskyni
vzpomínky zadupali divocí koně
naději udusili silným provazem
přesto se bez přestání točí zem

lásku bez citu surově znásilnili
víra zemřela jako poslední, když
snům hladové vrány vyklovaly oči
navzdory tomu všemu se zem točí...točí...točí...
Autor te.re., 07.07.2012
Přečteno 269x
Tipy 1
Poslední tipující: poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí