ŽIVOT NA PRAGMA FAULA*

ŽIVOT NA PRAGMA FAULA*

Anotace: *fragma = dbalí užitečnosti *faula = bez záludností

Co mne napadá
když chodím
či nechodím
třeba stojím
nebo ležím
ale nesním

Kdejaká záhada
Všechno co nevím
ale vím - když spím

Pak se probudím
zpocený a unavený
jako po skončení
další noční směny

Tož takový život
je mi přisouzený
Je nebo také není

Kolikátého ještě
dožiju se jitra
když třeba
snad již zítra
co já teď vím
u psychiatra
asi zakotvím
Autor RU 82, 10.07.2012
Přečteno 248x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí