...chuť života...

...chuť života...

Anotace: ..

nevidět vítr ve větvích, co hladí
necítit lásku, co někde čeká
to můžeš, přestože nejsi slepý, ani despota

pocítit ostré hroty osudu
uvidět všechnu bolest světa
to musíš, abys poznal opravdovou chuť života
Autor te.re., 11.07.2012
Přečteno 253x
Tipy 1
Poslední tipující: ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí