LÁSKA NENÍ JEN…..!

LÁSKA NENÍ JEN…..!

Anotace: ....

Láska jako život jepice
okřídlená smrt hromadného obětí
vyvržených srdcí v tlukotu
tak rychlé vzplanutí do vášně
bez nostalgie a vysněných iluzí
jen hříčka přírody v hukotu

a cesta do podvědomí vlastní duše
kde nesmělé kácení trnitých keřů
nevšedních neukojených pohnutek
téhle hluboce zařezané lásky do kůže
protivníkům,soupeřům

a pro narozené štěně nový obojek

aby srdce pochopilo kdo je tu pánem
a komu klanět se pro pár drobku z talíře
že láska není jen velkolepým darem
ale prašná cesta k oltáři od pranýře

že láska není jen vlnovým radarem
ale i síla a víra vlastního vnitřního malíře

co v dešti maluje duhu
a do slunce vpichuje cukrově skořicové pihy
jako podzimní listí zaseté do kaluží
nebo jako náklonnost k jednomu druhu
co do srdce drápem lásky udělá rýhy
ale i slzy zklamání citem osuší.
Autor ZILA78, 11.07.2012
Přečteno 315x
Tipy 10
Poslední tipující: Jin&Jang, Mates.21, tato22, střelkyně1, Květka Š., Radhuza
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

extra krásné a pravdivé verše jsi vyčaroval.Ráda si je přečtu hned vícekrát...:))

11.07.2012 12:32:42 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí