(°o°) Výlet

(°o°) Výlet

Anotace: ..sláva nazdar výletu..

 

,,,

Výlet.

 ********

 Pojedeme starým vlakem

 do přírody zajedem,

 starým vlakem motorákem

 ať si ještě užijem.

 

A když z vlaku vystoupíme

 tam,kde máme cesty cíl,

 chleba s máslem si hned dáme

 a pro vrabce ten co zbyl.

 

Tak jsme prošli kousek kraje

 cestou jsme si zpívali,

 koukali se kde co zraje

 a švestky jsme trhali.

 

Přijeli jsme starým vlakem

 tím motorákem z výletu,

 jsme schovaní pod deštníkem

 nezmokli jsme,už jsme tu.

 

Tak sláva nazdar výletu…

,,,,,,,,,,,,,,,

Autor Květka Š., 11.07.2012
Přečteno 230x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Linzerka, Doradan, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už jsem doma z výletu, ST.

13.07.2012 00:03:37 | Psavec

..tak sláva,nazdar....že jsi tu

13.07.2012 14:35:08 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí