V tomhle city nevězí(m)

V tomhle city nevězí(m)

Tam..
a zase zpět..
zpátky zpátky zpátky
v modrém nebi
mezi smetánkou zhýčkanou malými slovy
ale velkými činy
a důvod?
Příchuť člověčiny

Není to tak, že..
(přihlouplý výraz)
pumpuju šťávu do vyschlé nádrže
Jsem v přesvědčení..
a jemně natržen
na straně osm, či devět
(vždyť je to jedno)
když v hledáčku ostřím
nedohledno

Samé průhledné družstevní byty
v tomhle malém průhledném city
..
koneckonců
začátekzačátků
..
je fajn vidět vše rybím okem
v kukátku

Tam..
a zpět.. a zase tam
mohu se snést i snášet
mohu se krčit za balkónovou mříží
mohu tušit..
že všechno bude jednou provždy v cajku

..natáhnout a vydechnout
(červenou lakystrajku)

zavřít oči
..a podívat se do víček

otevřít oči
..a nikde žádný Pánbíček
Autor Trapné děťátko, 12.07.2012
Přečteno 314x
Tipy 11
Poslední tipující: gallatea, prostějanek, její alter ego, Radhuza, hanele m.
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvoje osobité vyjadřování. Asi mi chybělo.

15.08.2012 20:21:52 | lidus

i když nemám děti ráda, u tebe s radostí udělám výjimku

17.07.2012 17:59:16 | její alter ego

Paráda:-)

12.07.2012 16:09:30 | kočkopes

moc pěkné... jdu si tě "prolistovat" :)

12.07.2012 13:55:50 | Radhuza

zas ty fajn rýmy - a moc se mi líbí název - má vtip, celý dílko ho má

12.07.2012 13:42:40 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí