...nepřekvapivá...

...nepřekvapivá...

Anotace: někdy jsem hodně pesimistická a skeptická

zatvrdlé srdce jako okoralá patka chleba
zacpané uši, nechtít nic slyšet
zaryté, přezíravé mlčení

zadarmo ani náhodou nikdy nikomu nic nedat
zakrývat chyby, hledat pro ně skrýše
zabít lásku?...žádné umění
Autor te.re., 13.07.2012
Přečteno 215x
Tipy 1
Poslední tipující: poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí