Píseň pro Kurta Cobaina

Píseň pro Kurta Cobaina

Anotace: PÍSEŇ PRO KURTA COBAINA

PÍSEŇ PRO KURTA COBAINA

Myslíš, že nastal čas odejít ze scény
i když se opona teprve zvedá?
Člověk je někdy tak strašlivě ztracený,
že se jen obtížně v sobě sám hledá.

Uplakané oči dlaně skryjí,
nové stíny v srdci ulehly.
Zůstalo pár slov, pár melodií
a žíly děravé od jehly.

Kéž se v slzách nikdy neutopí
památka na všechna přešlá léta.
Kéž žádný z nás nepřehlédne stopy,
jež si obtiskl do špíny světa.

Nepříčetný kráčíš smrti vstříc,
více než muž jsi teď zející rána.
Publikum si žádá mnohem víc,
poslední píseň je však dozpívána.

Vše, cos mohl dát, již vzali si,
tvá duše se proměnila v poušť.
Tiše zmizíš do zákulisí…
Zbraň je nabitá - jen stisknout spoušť.
Autor Reno Hrubec, 14.07.2012
Přečteno 299x
Tipy 2
Poslední tipující: hanele m., Loira
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvé verše by se mu jistě líbily... mně ano.

14.07.2012 16:18:20 | Loira

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí