JEN JEDENKRÁT

JEN JEDENKRÁT

Anotace: ....

Nejmocnější zkapalněná krása
prosakuje na povrch
neosobitější ženskosti
co tryská až z hlouby srdce
a pro ztraceného muže
ta pravá spása
žádný klam či podvrh
a ve vší té nejlaskavější milosti
je to ta správná cesta v pocitové mlze
jako hřejivý dotek její hebké kůže

a vřelé obětí
jako láva co kane z lůna zemského
neutuchající touhou
je jedno jaké je století
či vesmír zakroucený v záhybech padlého
jen na vteřinu pouhou

mít tu ryzí ženskost
na dosah
stáčí je jedenkrát smět si sáhnout
a pak klidně zhynout

pro její oči
utkané z náladově podzimní oblohy
a ruce
co jediným dotykem zastaví tlukot
a běh dění celého světa

pro její obočí
vázané snad všemi bohy
evoluce

a já ko..t

jsem jen

sebe trýznící asketa.
Autor ZILA78, 15.07.2012
Přečteno 615x
Tipy 16
Poslední tipující: Jin&Jang, Danga, střelkyně1, Aťan, poeta, Psavec, Danger, Kett, Radhuza
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chuťovečka...ale taková trošku neobvyklá u tebe:))

16.07.2012 19:18:51 | střelkyně1

Paráda, ST.

15.07.2012 18:18:42 | Psavec

předeš slůvka tak hřejivě,být kočka tak vrním :-)

15.07.2012 15:34:50 | Danger

nádhera... ale na konci jsem se musela smát :D

15.07.2012 10:36:47 | Radhuza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí