~Slzy

~Slzy

Anotace: jedna starší archivní...

~~~~

Slzy z perleti

 

Sama už zůstala,zbyl ji jen pláč,

 za co má děkovat?

 Vždyť nemá zač,

 přes slzy nevidí,něco ji našeptává.

 Žít se ti nechce?

 I to se někdy stává.

Tak už z toho okna holka skoč.

 Ale proč?Proč?Proč?

Oči ji zakryla jeho duše temná

 ta jeho duše je jak závoj,jemná.

 Tak pryč s tím závojem,

 ať s větrem uletí,

 tvé slzy se stanou kapkami

 z perleti.

Vždyť on nestál ani za slzu jedinou

 a nikdy nebyl tím vysněným hrdinou

 který by svoji princeznu zachránil.

 Né.

 On jenom srdíčko zbytečně poranil.

Na pomyslný rubáš mu z perleti

 vyšijí kříž

 a dej mu sbohem,ať o něm neslyšíš.

 Proč sbohem?Proč?

 To snad už víš.

~~~~

 

Autor Květka Š., 15.07.2012
Přečteno 284x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Linzerka, Danga, Doradan, Petra Janka, James Libustka, střelkyně1, Kropydlína Škopounová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tento rytíř nestál za nic,nemá cenu slzy ronit...

16.07.2012 15:03:26 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí