...o svobodě...

...o svobodě...

Anotace: ..

svoboda je ve mně, i kdybych byla stokrát uvězněná
svoboda žít, i když zdá se, že žít cenu už vlastně nemá
svoboda ne jako slovo, ale svoboda jako pevná víra
svoboda tam, kde bez svobody zeje jenom temná díra
Autor te.re., 16.07.2012
Přečteno 273x
Tipy 1
Poslední tipující: poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí