~Dnes

~Dnes

Anotace: ..do plavek...

 

 

 ~~~

Dnes v létě

********

 Slunce už na všechny

 tam dole svítí

 a chytí každého

 do letních sítí

 do plavek ustrojí

 hned lidi

 u vody

 odejít někam pryč?

 Proč?

 Nemáme důvody.

 

Slunce tváře opálí

 přismahne záda

 potom nás ochladí

 průzračná voda.

 A taky vítr

 který si foukne

 na všechny

 nahatý

 rád prý se koukne.

 

Stromy jsou zelené

 po deštích čisté

 a tráva na louce

 kvete a roste,

 pod stromy ve stínu

 spočinou milenci

 a je jim fajn.

 V tom parném dnu

 však nemyslet

 na práci,

 jó,to si dám…

 

Když parno nebaví

 sbalíme „fidlátka“

 blíží se noc

 chladivá

 sladká…

 …

Autor Květka Š., 16.07.2012
Přečteno 275x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Linzerka, Doradan, CULIKATÁ, Danga, poeta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A je krásně na světě:).Hezký den Květuško)

17.07.2012 14:09:14 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí