...cesta popelem...

...cesta popelem...

Anotace: ..

požáry srdcí, spáleniště duší
a štiplavý kouř dusí čisté zbytky plic
víc mrtvých je, než zbylí živí okolo nich tuší

přes zbořené domy, mosty, ruiny měst
jen dojít na druhou stranu, já nechci víc
najít tam polní lazaret
záchranu pro poraněnou lidskou čest
Autor te.re., 17.07.2012
Přečteno 229x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí