Přítel

Přítel

Anotace: Přátelství - dává podněty ke změnám - myšlení, cítění...

Obyčejně to polibkem nezačíná,
obyčejně to polibkem nekončí.
Dnešek je vyjímečným o lásce snem,
chtělo by se říct..
Avšak jde tu o přátelství!!

Za moudrá slova patří ti můj dík.
Ikdyž první reakcí na ně úzkost bývá.
Vím, v životě nestačí jen snít,
ale jde o to ho plně vnímat.

Vedle tebe nejde životem jen plout,
tvá slova i tvé skutky k odezvě mě nutí.
Přemýšlím, jak zbavit se svých pout,
učím se dělat rozhodnutí..
Autor Jiřina, 17.07.2012
Přečteno 319x
Tipy 3
Poslední tipující: jen.kluk
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí