Snění

Snění

Anotace: Jen malý pokus

Nohou váhavou
kloužu oblohou
s kouskem skořice
vdechuji silice
svět se zamžívá
den už doznívá.
Přichází noc

S krabičkou zápalek
a hrstí píďalek
hraju si na dětství
v pohádce o štěstí
sladké jsou představy
jak stálé přístavy.
Život je sen

Bortí se obrazy
pod vrstvou námrazy
nádechy roztrhá
když kohout kokrhá
všechno mi uteklo
snění se vysmeklo.
Zas je tu den


Autor Petra Janka, 19.07.2012
Přečteno 234x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí