Zjištění

Zjištění

Anotace: ...

Zmítáni prudkými poryvy osudu
či života řádky,
snad zní to jak kýč,
však vím, že Ty nebudeš až já nebudu,
ale já tu jsem,
když Ty už jsi pryč.

Jak málo času ve víru práce
věnujeme blízkým,
poznání,
procesu deflorace
vnímání lidí.
To hrůzu nahání.
Autor aeshna, 19.07.2012
Přečteno 217x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí