Klišé....

Klišé....

.

ztroskotaná radost tmou se vznáší
na prosté sny opět se prach snáší
jak na obrazy na stěnách
na všechny velké maličkosti
stávající se stínem
mezi tím vším kolem
nepatrným Já
a
vínem
z moravských vinic plných krásy
značící naději a symbol spásy
potěcha pro chuťové pohárky
rozmazlené nebohou beznadějí
že ty hnusné věci
daleko častěji
kolem nás
se dějí
a
hvězdy odrážející se ve skle
jen snaží se naznačit
že nebude to o moc lepší

pokud....
pokud se něco nezmění
pokud se někteří nezmění
pokud někteří některé věci nezmění
pokud....

Změna je život?
Naděje umírá poslední?

no není to KLIŠÉ?

víme každý své
a přesto

(musíme)
jsme tiše
...

MUSÍME?



i
pravda
ve
víně
přestává
být
k
nalezení..
Autor padající do neznáma, 20.07.2012
Přečteno 308x
Tipy 8
Poslední tipující: Chancer, ZILA78, Petbab, Lenullinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nemám rád klišé

06.09.2012 19:11:43 | CCGREE

Ve víně jsem spíš než pravdu nalezl zmámení..a všechno, lidé i celý svět okolo se mění..musí se měnit, jinak by nebyly dějiny :-) Ať už kvůli přežití nebo jiným cílům, úmyslně nebo suverénně...je to chod života ;-)

18.08.2012 12:51:19 | Chancer

pravda je k nalezení.. ne ve víně.. je to tak

20.07.2012 22:43:58 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí