SLEPOTA

SLEPOTA

Anotace: ....

Šumí provinilý vítr
a ty mi zase lžeš
do mého srdce pocit strachu vnikl
tak prosím řekni
ke komu
za chladné noci
svou nádhernou hruď pneš

víš že nikdy nepláču
a jak těžké
je ze mě vydolovat cit
tak proč teď
po tváři tečou
a nejdou zastavit

tak kdo mi tě ukradl
jako poslední přání umírajícímu

lásko má

tak kdo mi tě potají uzamkl
jako pomocnou ruku tonoucímu

nebo snad na vinně jsem já

že bych zklamal
a změnil se
že bych špatně najevo
své pocity dával
a nevšiml si
že už dlouho
ztrácíš se.
Autor ZILA78, 21.07.2012
Přečteno 231x
Tipy 11
Poslední tipující: střelkyně1, tato22, poeta, Radhuza, Kett, Avola
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chjo...snad je to jen v básni a ne doopravdy:))ST četla se jedním dechem...

23.07.2012 14:00:47 | střelkyně1

Čím to je,že čím smutnější báseň tím je krásnější..

22.07.2012 00:44:15 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí