~Tejden

~Tejden

Anotace: ..od neděle do neděle nebo od pondělí do pondělí...

~~~~~~

~Tejden~

~~~

 Celý týden v kalendáři

 seřadit se vždy podaří

 včerejšek,dnešek a zítřek

 v létě vlasatí a polonazí

 a v zimě

 šálu,čepici a kožíšek.

 

To od pondělka do pondělka

 týden letí.Jako včelka,

 je šikovná,sbírá pyl

 čmelák se dnes přesladil.

 Od úterý do úterý

 to přejdeme dny sedmery,

 ať si děláš co si děláš

 úterek však nepředěláš.

 

Od středy do středy další

 to nikoho nevystraší,

 středy,jako pravé „dámy“

 za týden zas budou s námi.

 Čtvrtek.To jste věděli?

 Ten nám týden rozdělí

 co bylo do čtvrtka to bylo

 že bude za týden?

 Jak je libo.

 

 A  je tu pátek,páteční,

 dělat něco nového?Zbytečný,

 na víkend myslet musíme

 tak to dnes s pátkem

 zkusíme.

 A máme sobotu,spíme dýl

 každý se v posteli párkrát otočil,

 no jo,mámo,už vstávám

 bačkory pod postelí hledám.

 

Zítra je neděle,to se nedělá

 proto se neděli říká NEDĚLA

 a tejden utekl jako nic

 a zítra…jé,je,

 tě pic.

 ~~~~

 

 

Autor Květka Š., 21.07.2012
Přečteno 269x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Linzerka, Doradan
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tejden ufrnkne...ách jo

22.07.2012 23:55:04 | Doradan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí