SNY

SNY

Anotace: ...

Unavené nesplněné sny
vyletí
jako hustý signální kouř
prázdnou klíčovou dírkou
na spět
už se nikdy nevrátí
v klidu najdou si tichý kout
a tam
zůstanou jen promarněnou chvilkou

přestože jsi míval
tolik nádherně úžasných plánů
a dokonalých vyzí
ale teď už je pozdě
a život mezi prsty ti mizí

a ty roky
tak strašně rychle letí
jako křídla sokolů
co za sebou ve spěchu
zanechávají pírka
jako ty tvé poztrácené sny

a ty špatné kroky
co vítr stoletý
dávno odvál jejich stopy
do mořských atolů

a v jediném jeho nádechu
je snad celá sbírka

všech lidí
z toho krutého světa
a jejich pošlapané sny
rozbíjejí se tu
o borovské vlny zklamání

nad vlastním neúspěchem
jít si za tím svým
co člověk nejvíc miloval
a čemu opravdu věřil

ale nikdy se k tomu neměl odvahu

protože měl strach
hazardovat s vlastním životem

ale nakonec
ho to paradoxně
stálo život

a umřel nešťastný.
Autor ZILA78, 22.07.2012
Přečteno 229x
Tipy 3
Poslední tipující: střelkyně1, zamotán v nedospělosti
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

do háje to je tak krásně napsané a pravdivé,že jsem totálně vedle...velké ST

23.07.2012 13:57:31 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí