Nejsi tady

Nejsi tady

Anotace: Skromný pokus o sonet.

Nejsi tady

Náhle odešel jsi beze slova,
zmizel bez rozloučení,
volám tvoje jméno zas a znova;
však tvůj hlas již slyšet není.

Přišel jsi, z tvých očí sálal žár,
co spaluje a mrazí;
tvé polibky na rtech cítím dál;
oheň, co cestu mými žilami si razí.

„Miluji tě,“ říkal jsi mi
a na pergamen psal mi rýmy;
jen prach na něj teď usedá.

Nejsi tady, cítím tě však vedle sebe,
tvoje blízkost je mé nebe.
Již navždy tebou posedlá…
Autor eilar, 24.07.2012
Přečteno 518x
Tipy 2
Poslední tipující: Rootness, zamotán v nedospělosti
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí