Antagon

Antagon

Anotace: Ty jsi anděl a já zase ďábel...

Ty jsi anděl a já zase ďábel
bytosti dvou konců jednoho světa.
Ze samotné podstaty jsme si odporní
ale ta jediná nás k sobě poutá.
Každý den jsme nepřátelé na smrt,
za pozdních nocí se však svádíme.
Vzájemné doteky nás krutě zraňují
Ty pláčeš a já se cítím svatý.
A přesto nemůžeme odolat
v touze změnit jeden druhého.
Ale tenhle souboj nemá vítěze.
Jednoho dne padneš
a já ztratím zájem…
Autor Tom Čičík, 24.07.2012
Přečteno 441x
Tipy 1
Poslední tipující: gallatea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí