♥ Bylinky

♥ Bylinky

Anotace: na lásku a tak....


~*~*~*~

Bylinky na lásku

 ******************

 Chtěla by mít zahradu kouzelnou

 bylinky na lásku pěstovat,

 na lásku velkou i na tu malinkou

 a pak je každému rozdávat.

 

Na půlce zahrady bylinky pro štěstí

 zalité slzami rozvijí květ

 a podle prastaré čarovné pověsti

 si ti nešťastní musí přivonět.

 

Kde hledat místo pro moji zahradu?

 To asi nikdo na světě neví,

 víly a  elfové už mají poradu

 snad jenom v pohádce,poví.

 

Zahradu kouzelnou kde všechno roste

 tu každý ve svém srdci má,

 úsměvem hýčkejte a slzami kropte

 kouzelné semínko každý má.

 …................

Autor Květka Š., 24.07.2012
Přečteno 228x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Jarka, Linzerka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kde asi rostou...

25.07.2012 16:41:19 | Linzerka

..krásné veršíky, takové bylinky se těžko hledají..

25.07.2012 17:11:24 | Jarka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí