Co ti to schází ?

Co ti to schází ?

Anotace: tenhle kus je jenom o stare zname, ktera je dnes uz jenom stara. A vubec magickych 30 stribrnych let je strasna cena.

Co ti to schází ?
Představ si večer plný plánů,snění,přátel

Jestli dnes neschází ti nic,
jestli zážitky dají víc,
jestli přítomnosti jít vstříc

Co trápí víc než zítra
zbyde po večeru díra
co přijde, já nemám strach,
když "včera" zahalí prach.
Večer se těším každý den:
Tak jaký bude další sen ?

ale čím více
šílenství vstříc
mládí střevíce
odchází pryč
a není to mládí,
co se mi vzdaluje
a mé tělo stáří
víc a víc stahuje

co ti to schází ?
Představ si večer plný kompromisů, vzpomínek a samoty

Kde vzít své staré sny,
když mládí vzalo si své dny
a z toho, co mám strach,
se plní jenom tak.
A zase se točí, co má už stát.
Kde má být mého žití hrad ?
Po večerech se bojím každý den,
laciné radosti se ztěží plní obtýden.

čím více
šílenství blíž
zhasíná svíce -
nestoupám výš
a není to mládí
život ve vzpomínkách
šílenství řádí
v kladoucích (si) podmínkách

Co ti to schází ?
Jsi v pasti
---
Představ si večer plný plánů,snění,přátel
a přitom mít tohle všechno za sebou.
Je to prosté - jsi v pasti !
Autor dead-head, 11.01.2007
Přečteno 304x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezky napsané...*:)

20.08.2009 12:57:00 | PIPSQUEAK

nejsi...

08.03.2007 22:07:00 | Miléne Marguerite

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí