...praskající ledy...

...praskající ledy...

Anotace: ..

někdy i silný led praská pod nohama
a do temných, ledových hlubin hrozí pád
okraje bortí se tím více, čím se jich snažíš zachytit
přihlížející dav volá : Bůh buď s náma!
ale nejen on tě musí hodně, hodně milovat
když budeš věřit i sám sobě, ty se dokážeš zachránit
Autor te.re., 25.07.2012
Přečteno 284x
Tipy 2
Poslední tipující: Písnička...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí