Mé já

Mé já

Anotace: Pocity vnitřní a vnitřní mé já.

Sbírka: Vnitřní pocity

Moje duše chce řvát do světa.
Moje duše pláče co kolem se děje.
Proč jsme slepí vůči okolí a sobě?
Proč nechceme slyšet pravdu uvnitř sebe?

Mé srdce pláče tiše a nikdo ho neslyší
Jenom já tiše jemu poslouchám.
Nevím jak ho utěšit jeho bolest.
Nevím jak ho utěšit jeho smutek.

Moje oči pláčou potají a nikdo to nevidí.
Nikdo to nechce vidět.
Nejde zavřít oči a nevědět co se děje.
Nejde dělat, že se nic neděje.

Moje pusa chce říci světu pravdu.
Moje pusa chce řvát do světa pravdu co cítí v tom to světě.
Nikdo moje slova nechtějí poslouchat.
Nikdo nechce porozumět mým slovům.
Autor Taita, 25.07.2012
Přečteno 216x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí