Navždy spolu láskou spjati

Navždy spolu láskou spjati

Anotace: ...

Slzy štěstí stékají,
tvé ruce mne objímají.
Pro potěchu z lásky,
jsou to ruce hnědovlásky.
V tom objetí se vznáším,
ve větru tě odnáším.
Nad krajinou nádhernou,
letím se ženou vznešenou.
Když na louce stavíme,
květinám i stromům se s láskou klaníme.
Lásku Boha cítíme všude kolem nás,
to je krása z krás.
Modlitba květiny rozvine,
láska je dítě neviné.
Vánek hladí po tváři,
ať úsměvy nám září.
Slunce jas i teplo příjemné,
být tu s tebou je nádherné.
My andělé jsme z ráje,
vše tu blahobytem hraje.
Ve dvou srdcích a dvou tělech,
jedna duše, poslední výdech.
Jsme jedna bytost věčnosti,
v lásce plné něžností.
Zde nalezli jsme své štěstí,
když to auto zabilo nás při objímání na rozcestí.
Autor RešHeNúnHe, 11.01.2007
Přečteno 437x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí