fráze a fantazie :-D

fráze a fantazie :-D

Anotace: Jsem psal svojí bývalé lásce. :/

tisíc slov a tisíc frází
v zádech na občas zamrazí.
K čemu je však poezie,
když je bez fantazie?
To je jenom blábol bez nápadu
podobající mu se kusu odpadu.
Nejhorší je však nic nevědět,
protože se nic nemůžeš dozvědět.
Potom se těžko o něčem diskutuje
a každý se tudíž sám potuluje.
Nejhorší jsou toulky o samotě,
protože rozmluva se podobá němotě.
Však alespoň tahle báseň se nějak spekla
jenom doufám, že ses díky ní nelekla.
Za to bych byl velmi nerad,
obávám se, že asi pořád.
Autor freezyb, 11.01.2007
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí