Vězení

Vězení

Anotace: Mé nynější pocity od včera

Cítím se jako ve vězení,
snad se na problémy najde brzo řešení.
Uzavřena nejen v domě, ale i v sobě,
někdy si říkám nebylo by lépe v hrobě?

Proč já tohle musím o prázdninách zažívat?
Málo dobrého a toho špatného tolik prožívat.
Kdyby některým lidem nepřeskočilo a bylo to jako předtím,
tak už u moře dneska sedím.

Ale když ostatní nám doma přidělali problémy,
zadělali mi na vředy a taky i migrény.
Je mi špatně také na duši a skoro každý den brečím,
občas i řvu a ječím.

Jednoduše se ze mě asi stává blázen,
který nepadá na dno, ale už dře hlavou o bazén.
Snad mi brzo někteří praví přítelé vyzdvihnou,
a novou naději v mém srdci zažehnou.

Ti praví přátelé ví, které tím myslím,
možná i nové tím objevím a zjistím.
Potřebuji pomoct aspoň slovem a dodat naději,
vidět ostatní šťastné a sebe taky pak raději.

Mylène Farmer - Désenchantée HD
https://www.youtube.com/watch?v=RUQZZW2GrAA
Autor Nikolka, 27.07.2012
Přečteno 473x
Tipy 3
Poslední tipující: Metcheque, ašari
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hlavu vzhůru děvče,vše bude v pořádku :-)

01.08.2012 22:58:19 | Raďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí