TEŽKOST

TEŽKOST

Anotace: ....težkost to pochopit....

Marnivost
odumřelé částice hněvu
střídajíc aplaus citů
pošetilost
najít přízeň v davu
a spřízněnou duší do soužití v bytu

rozpolcenost
smíchané nežádoucí vjemy
obalené stresem doby
nestálost
jednou bohaté nebe a šelmy
a pak po nich zasypávat hroby

rozmazlenost
žít blahobytem lásky
a prohýřit skutečnost mládí
povýšenost
klást nezodpověditelné otázky
tak vadí či nevadí

nepřirozenost
důvěřovat všem starším sto let
a mít výčitky svědomí
šílenost
mazat med
ale snít o bezvědomí

neprůhlednost
houslový klíč s blátem střepu
hyzdí naškrobenost okamžiku
keřovitým hnátem pozadí
nesmrtelnost
spráskaná představivost
temně lstivých tmavých sklepu
a srdce bolavé v křiku
už smrt bílém smutku nebolí.
Autor ZILA78, 27.07.2012
Přečteno 287x
Tipy 6
Poslední tipující: Jin&Jang, Necelá, ewon, střelkyně1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsem za ní opravdu moc ráda...:-))dala jsem si ji hned dvakrát...

27.07.2012 22:34:05 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí