Básník navzdory

Básník navzdory

Anotace: 2012

Sbírka: Návrat

Za nocí se nesmí spát,
za nocí když kvůli tobě,
navzdory všem otřesům nutila jsi mě psát,
navzdory světlům ve městech a hlavně téhle době.

Zajatec v mlze nad údolím,
kde slunce jasně končí každý den,
když počítám měnu, nevycházím,
vzpomínám: Sabinu, Zdislavu, Terezu, Šárku
začátek vždy krásný sen.
Autor Jan Václav Znojemský, 28.07.2012
Přečteno 346x
Tipy 5
Poslední tipující: TeruKurosaki, Elyona
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí