(°!°) Na půdě

(°!°) Na půdě

Anotace: a sem tam pavouk..

 

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 

Na půdě  ☺

 

Na staré půdě z každého trámu

pavučiny visí

jsou jako záclonky utkané z krajky

které snad sám pavouk

předkreslovat musí.

Tím celou pavoučí rodinu zaměstná

a každá pavučinka je prostě úžasná.

Jednou přišla na návštěvu

dlouhonohá Johana

ze všech těch vzorečků

je celá zmámená.

Pak dává pavoukům jednu radu

dejte ty záclonky na výstavu.

 

Zvečera pavouci pozvánky psali

všechny,i mouchy,na výstavu zvali.

Mouchy se bojí,dostaly škytavku

ony snad v těch pavučinách

vidí něco jak mucholapku.

Pak oknem ve střeše zafičelo

výstavu na půdě to zničilo,

pavouci naštvaní jsou jen chvíli

do dalších pavučin se pustili.

Vzorečky na nic nepotřebují

oni si soukání pamatují,

mouchy jsou ale zvědavé čím dál víc

pak jsou z nich mumie

a nevidí už nic.        

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Autor Květka Š., 28.07.2012
Přečteno 293x
Tipy 7
Poslední tipující: Linzerka, střelkyně1, PIPSQUEAK, Kropydlína Škopounová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pavučinky ráda pozoruji,hlavně po dešti,když jsou plné korálků...ovšem pavouka za krkem nemusím to doopravdy nee....krásná pavoučí:)

29.07.2012 22:25:34 | střelkyně1

Bzzzzzzzzzzzz! Bzzzzzz!
Bzzzzzzz. Bzzz bzzzz bz bzzzzz, bzzzzzzzzzz? Bzzzz bzzzz bz bzzzzz:)

Bzzz!


;-)
.

29.07.2012 07:58:10 | Kropydlína Škopounová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí