...smích...

...smích...

Anotace: ..

kam mizí lidské úsměvy?
vždyť přece člověk zůstal týž
proč místo vrásek od radosti
zůstávají v tváři jen ty mrzuté?

kam mizí lidský smích?
proč místo něj
mezi očima rýhy zlostí vyryté?
začal být najednou na obtíž?
smích a úsměvy...

jen občas se mihnou ve vzpomínkách zasutých
Autor te.re., 30.07.2012
Přečteno 333x
Tipy 2
Poslední tipující: Prinzeschen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí