Tak buď na ně hrdý

Tak buď na ně hrdý

Anotace: Vzdávám tímto úctu k našim vojákům především k 601.skupiny speciálních sil, která se 12-13.7. z afghánistánu. To,že bojují za politiku je lež. Bojují za většinový názor Českého lidu. Lid volí politiky, kteří rozhodují kam vojáky pošlou a kam ne!

Sbírka: Se sílou lva a srdcem orlice

Proč každý pohrdá dnes armádou?
Proč nevidí, že jsou živou návnadou?
Nebojují za politiku, ale za svůj stát
tak proč nechcete k nim úctu vzdát?

Nevidíte, že to tam lehké nemají
myslíte, že se jen flákají
že vlastní názor nemají
a slitování neznají!

Jen zelené mozky vypatlané vidíte
však o jejich citech nic nevíte
zkuste někdy žít jeden den v té vřavě
a pochopíte je hravě.

Bojují přeci za názory tvé
ikdyž jsou od jejich někdy odlišné.

To kde bojují to rozhoduje sice vláda
která úctu k nim strádá
Jenže to ty volíš vládu
to u sebe hledej zradu!

Chceš mi snad říct, že oni jako vojáci válku chtějí?
Že se smrti přímo do očí smějí?
Že nechtějí se svou rodinou být
a svůj život žít?

Jenže oni nejsou sobci co myslí jen na sebe
oni tam v dáli bojují za tebe.
Ctí své zákony s kterými si ty zahráváš
a jen na jejich práci nadáváš.

Tak zamysli se co oni si tam prožijí
co v té válce zažijí
Tak zkus přemýšlet proč tam bojujou
proč nepříteli vzdorujou!
Vždyť oni jsou jedni z mála co odvahu a čest v sobě chovají
a cit jménem bolest neznají.
Tak zkus si uvědomit co dělají,
že za tebe tam bojují!
Autor Lasak, 30.07.2012
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a jaký je v tomto případě většinový názor lidu české republiky?

31.07.2012 20:00:58 | kočkopes

Většina jak vidíš je pro kapitalismus pro to aby jsme byli v NATO OSN a pod. a aby naši vojáci bojovali v afghánistánu nb za izrael atd. Jo většina k volbám nejde ae ten zbytek je pro kapitalismus (neříkám že je to dobře píš mě uráži e je lidem jedno jejich život a hlavně život jejich dětí protože co si budem nalhávat politika a vláda ovlivnuje z velke časti náš život)

01.08.2012 00:01:10 | Lasak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí