♥ Vesmírná

♥ Vesmírná

Anotace: ..to snad né...ufónek...

Sbírka: (°+°)Divné město(°+°)

***** 

Vesmírná

*** 

Kdo se na mě dívá?

Kdo záclonou mi vlní?

Kdo po vlasech mě hladí?

Když tu nikdo není?

Jsem doma vážně sama

průvan tu taky není,

jak vítat vesmírňana

co když jeto jen snění?

 

Je ten host kosmický

je lidský,nelidský?

 

Tak sedím v pokoji

a cítím něco kolem,

tak odlož maskování

mám trochu divný dojem.

Tak se mě nelekni

píše na desku stolu,

já budu rád tu s tebou

budeme rádi spolu.

 

Pak v pokoji je záře

jakoby hvězda spadla

a hned se ze snu vzbudím

teď jsem si oddechla.

Co kdyby v hvězdné záři

byl malý ufónek

co uši má jak plácačky

a na hlavě radárek.

 

***** 

Autor Květka Š., 30.07.2012
Přečteno 296x
Tipy 7
Poslední tipující: Doradan, Linzerka, PrinceznaHeliovýchbalonků, Kropydlína Škopounová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí