...taky jaro...

...taky jaro...

Anotace: ..

tak teplo, tak světlo

usmívám se do slunce

na kopci běhají děti a hafani

tak ticho, tak klidno

duše a srdce - konjunkce

miluju horkou čokoládu k snídani
Autor te.re., 31.07.2012
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí