Království

Království

Anotace: Báseň věnovaná krajanům onoho království.

Sbírka: Složené z papíru

Naše bláznovství
v bílém království
kde stejně jak čas běží
kolem neustále sněží.

Rolba tu nemá uplatnění
volba nezmizí v zapomění
každý je tu dobrovolně
soudcem nebo sám soudí
vede nebo sám bloudí.

Nikdo se tu neztratí
v království už ztraceném
hranice totiž neplatí
v kraji tak moc zvráceném.

Nejen levné jsou tu byty
tak rád žiješ tady i ty
pod lavinou sněhu skrytým
jednoduchým prázdným bytím.
Autor exKlarka, 31.07.2012
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí