Průvodce

Průvodce

Anotace: mezihvězdným prostorem... Pro Romana

v svatozáři andělíčka
klečíš,zavřená víčka.
v drahách hvězdných bloudíš duší,
srdce snad jen ob tón buší.
pod jménem své touhy skryty,
vrásky strachů ve tvář vryty,
pod kůží své verše píšeš,
snad tuží,v očích rozpitou

neboj se
budu Ti průvodcem,
chceš?
vydat se cestou rozbitou

já...
do kudrn Ti lehce vpiji
tajně svoji melodii,
když dovolíš...
budem znít

budem létat
(mezihvězdným prostorem)
a nikdo se nic nedoví
Autor Tanecnice, 31.07.2012
Přečteno 293x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, TeruKurosaki, czbero, Písnička..., Petbab
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zdraví stopař...

30.10.2012 14:13:28 | enigman

v galaxii je spousta míst, která by stála za výlet

30.10.2012 14:27:21 | Tanecnice

Nádherné!

07.09.2012 09:54:17 | TeruKurosaki

tak bohatě vyjádřeno.. a na docela malém prostoru

31.07.2012 14:01:39 | Petbab

:-)

31.07.2012 14:04:11 | Tanecnice

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí