18té narozeniny...

18té narozeniny...

Anotace: pro kamarádku k narozeninám

Nastal ten důležitý rok
..a Tvůj první dospělý krok, kdy dech Tvůj osmnáct svíček uhasil...

Nastaly ty léta,
kdy legálně smíš okusiti chuti Amaretta, kdy jazyk Tvůj se jistě poprvé v alkoholu utopil...

Nastaly ty měsíce, o kterých jsi jako puberťák snila,
avšak nemyslím to špatně,
možná bys teď do dětských let se vžila.

Čas uplynul mnohem rychleji, my nevnímali ho,
jak se topí v peřeji..
A i Tvých osmnáct brzy odnese vodička..
a z Tebe zanedlouho bude teta, máma, babička..
Autor Lenny, 11.01.2007
Přečteno 314x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí