Ztracené odkazy

Ztracené odkazy

Anotace: Ztracené a občas i nalezené..

Otevíráš dveře do čistého rána
Občas se naklání a ráda padá
Peklo které nebolí

Nitro utopené v levanduli
Krystalky soli mezi rty
Optimismus napříč hry

Všechny ty patra co neznamenají nic
Ticho které znamená víc
Uvnitř naprasklý cit

Křehké úsměvy
Život mezi hvězdami
Oprášené neřesti


Svoboda mezi dlaněmi
Srdce mezi jinovatkou a barvami
Po kouscích neztracené sny


Tmavé řádky ztracených knih
Být uprostřed hrníčků kapučín
Dravost která se ráda probouzí


Všechny ty okořeněné rána
Když to končí a ty začínáš
Hebkost tvrdých pavučin

Přivřené víčka a ztracené odkazy
Kdo ztratil, ten zase nachází..
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 31.07.2012
Přečteno 337x
Tipy 2
Poslední tipující: gallatea
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Jaké pocity,takové obrazy..

31.07.2012 20:12:25 | PrinceznaHeliovýchbalonků

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí