PO/NE-časová

PO/NE-časová

Anotace: ...

Pozoruji déšť

snášející se k zemi

periodicky

/kdosi si totiž stěžoval,

že květinám vyschlo v krku/.

Nejprve s rozvážným

kapity kap

/jak nesmělý mládenec,

obcházející dům své milé/

a potom s rázným

ratata

/jako když pochodují vojáci

slepě dle rozkazu/

-zvládne to i bez bubnu-

 

Za chvíli vysvitne slunce

/nikdo nedokáže plakat věčně/

a pošimrá tě na líčko

i pod bradou

svými vřelými paprsky

plnými něhy

a vše je zapomenuto.

 

A tak je to v dubnu

aprílové počasí

Autor Nussichoco, 31.07.2012
Přečteno 260x
Tipy 2
Poslední tipující: zamotán v nedospělosti, Bernadette
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí