Jinak to nejde

Jinak to nejde

Anotace: <p>Ano, m&aacute;&scaron; pr&aacute;vo b&yacute;t na&scaron;tvan&aacute;,</p> <p>ale j&aacute;...

Ano, máš právo být naštvaná,

ale já za to nemůžu.

Jak si asi pomůžu,

když budu vyhozená?

 

Nechápeš to?

Je to těžké i pro mně!

To snad víš. Ostatně,

mám těžké léto.

 

Nevím, co dělat mám,

nechci přijít o tebe.

Všechno svádím na sebe,

ale přihlášku si stejně dám.

 

Nebuď na mě naštvaná,

i já jsem z toho zklamaná.

Autor dannka, 01.08.2012
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí