Co přehluší tvá smrt....

Co přehluší tvá smrt....

Anotace: přehluší....

Ta myšlenka do srdce mně pýchá

tiše křičí o nenavisti

pro změnu dýchá

čelo se vráští

andělé jsou možná zlí,a křičí

že vše kolem zníčí

ta tvoje nahota

v odhaleném stínu

jak mrtvá samota

opije se k hříchu

v samotném tichu

možného prokletí

co hledá objetí

co hledá tvář

tak buď sticha?

tiše jen pij

ten kalich hořkosti

já vím

jsem naděje..

co přehluší Tvá SMRT

Autor Radek.oslov.Šafárik, 05.08.2012
Přečteno 249x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec, Rootness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí