bolest

bolest

Anotace: nemoc nejhorší nepřítel člověka

přišla bolest jednou z rána
přišla nikým nepozvána

přišla a přepadla mé tělo
které zoufalé volá, že by pomoc chtělo

a není kdo by přišel ke mně blíž
a pomohl mi překonat tuto tíž

která zničila mé životní plány
které už nebudou nikdy dokonány

i přes tento krutý stav
mám život stále rád
a chci se s tou bolestí prát
a zažít dobu kdy bude se moci zase smát

věřím, že zase jednou přijde chvíle
kdy moje tělo mi zase bude milé
kdy bolest prchne v dál a já se budu zase smát
a život plnými doušky brát

za to budu se vší silou bít
a věřit,že zase zdraví život budu moci žít
Autor jiří slunce, 05.08.2012
Přečteno 336x
Tipy 2
Poslední tipující: Chechtalka, Nergal
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobré, akorát si vác hlídej rytmus, ať to tak nedrhne...:) A brzy se uzdrav

05.08.2012 16:29:15 | Chechtalka

taky přeju brzký uzdravení

05.08.2012 16:26:42 | Nergal

a bolest je někdy zvána někam?

"a zažít dobu...." - kdo se bude moci smát? ty nebo bolest? podle me to z toho nevyplyva - i kdyz je asi jasne, ze ty...

každopádně brzké uzdravení :))

05.08.2012 16:25:58 | Zamilovaná do nezamilované doby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí