...kde je?...

...kde je?...

Anotace: ..ach jo,já snad do těch starých šuplíků vůbec nepolezu,psala jsem to vůbec jáááá????.....

výkřik do tmy, pak strašně tiché ticho
po rozednění úlek ze ztracených cest
bezhlavé bodání nožem do bolavých ran

žraločí zuby života, bezedné osudu břicho
svlečená pravda ztratila čest
je pouhým zákuskem hladových vran
Autor te.re., 05.08.2012
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí