Strom přesvědčení

Strom přesvědčení

Anotace: Láska patří milencům. Otázky zas vědcům. Já si sbírám oblázky. Jiný kreslí...

Láska patří milencům.
Otázky zas vědcům.
Já si sbírám oblázky.
Jiný kreslí obrázky.

Samota je zlá věc.
Dobrý šprýmař na pokec.
Nenechá nit suchou.
Probudí i hluchou.

Bezmezná je hranice snu.
Však bdělý rozpozná,
kam zapadla slovesa.
Otevírá nebesa.

Každej je na tom stejně.
a většina stejně spí.
Tak si říkej věrně,
že hlouposti se loví.

Na zbytku populace,
zhasíná exhalace.
Datové informace,
nikoho nepřekvapí.

Tak si žijem tisíc let.
Radostně a naposled.
Protože tenhle svět.
Má nejlepší léta za sebou.

Zase zítra, do nového jitra.
Zbyde jenom mytra.
Záhadná - bludná.
Jak hluboká studna.
Autor fossil, 07.08.2012
Přečteno 244x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí