Senzitivní popelnice

Senzitivní popelnice

Anotace: Byla jedna zbrojnice postavená na sever. Kolem ní šli dvojice milujících lidí. Kdo...

Byla jedna zbrojnice postavená na sever.
Kolem ní šli dvojice milujících lidí.
Kdo zapálí tradice a kdo do toho mydlí.
To skrývá jen popelnice,
někdo tu v ní bydlí.
Domorodec bez domova.
Chlastá pořád, znova.
Koukají se na něj lidé.
Podle toho jak kdo příjde.
Autor fossil, 07.08.2012
Přečteno 285x
Tipy 1
Poslední tipující: Rootness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí